Biznis ćoše: Motivacijom i umrežavanjem do ženskog preduzetništva

Biznis ćoše: Motivacijom i umrežavanjem do ženskog preduzetništva

417
2
Deli

Skup preduzetnica “Biznis ćoše” biće održan u četvrtak, 2. novembra, u kafeu “Twenty” u Kikindi sa početkom u 18:30 časova. Događaj podrazumeva panel diskusiju “Kako poslovati u Srbiji kada ste žena” na kojoj će svoja iskustva podeliti uspešne preduzetnice iz Kikinde.

Zainteresovanim Kikinđankama svoje priče o pokretanju posla ispričaće prisutnima Dragica Jovanović (Promedia doo), Bojka Plavšić (Mokrinmlek), Mirna Rackov (Maca papučarica), Danijela Arađanski (Frajla) i Sanja Alvirović kao domaćin Skupa, a sve sa ciljem da ohrabre druge preduzetnice, ali i one koje žele to da postanu.

Skup preduzetnica „Biznis ćoše“, odnosno panel diskusija, ima za cilj da ukaže na međusobno povezivanje poslovne snage koja može da doprinese uspehu u poslovanju, a samim tim podstakne i na ekonomsko osnaživanje žena, a ujedno i na razvoj ženskog preduzetništva.

Zainteresovane preduzetnice u okviru događaja “Biznis ćoše” moći će da čuju kako se pokreće posao, koji su koraci ka uspešnom poslovanju, kako prevazići prepreke i kako doći do uspeha, a u isto vreme moći će da razmene kontakte i ideje.

Ulaz na panel diskusiju je besplatan, a sve zainteresovane preduzetnice i žene koje žele to da postanu mogu da prijave svoje učešće na mejl adresu prijavabizniscose@gmail.com.

Događaj realizuje organizacija Educom iz Novog Sada uz podršku Razvojne Agencije Srbije i Privredne komore Srbije u okviru projekta za ekonomsko osnaživanje žena.

Generalni sponzor Skupa preduzetnica je Novosadski sajam, a partner je Saop doo, internet knjigovodstveni program Minimax.

2 Komentari

Ostavi odgovor

CAPTHA *