Kadeti i pioniri OK “Ki-0230” zabeležili pobede

Kadeti i pioniri OK “Ki-0230” zabeležili pobede

54
0
Deli

Prva ekipa Odbojkaškog kluba “Ki-0230” zabeležila je drugu pobedu u okviru Druge vojvođanske lige grupa sever pobedivši ekipu “Sraprtak” iz Subotice rezultatom 3:0.

Prema rečima trenera prve ekipe Gorana Arnuša ostvarena pobeda značajna je iz dva razloga. – Prošle godine smo ušli kao neiskusna pionirska ekipa u ovom sastavu u ligu i ostvarili visoko drugo mesto. Ove godine, nosioci igre su naše kadetkinje i bitno nam je da odigramo kvalitetno kako bismo zabeležili što bolji rezultat i u predstojećem kadetskom prvenstvu OSV. S druge strane, težimo višem rangu takmičenja kako bismo uspeli da oformimo jaku seniorsku ekipu iz sopstvene baze za budućnost – istakao je Arnuš.

Pionirska ekipa Odbojkaškog kluba ,,Ki-0230″ Kikinda pobedila je ekipu “Krajišnik” maksimalnim rezultatom 3:0 u drugom kolu Pionirskog prvenstva Vojvovodine grupa Severni i Srednji Banat. Kikinđanke se godinama uspešno takmiče u ligi mlađih kategorija i ovogodišnji cilj im je plasman na završnom turniru.

U ovoj sezoni takmiče se dve ekipe mlađih kategorija Odbojkoaškog kluba “Ki-0230”. Trener pionirske ekipe Tamara Radlović istakla je popularnost ženske odbojke. – Uspesi ovih devojčica su utoliko veći u takvoj konkurenciji klubova. Neverovatno je koliko mogućnosti za takmičenje imate za sve kategorije u ženskoj odbojci, a naš klub u potpunosti pruža takve mogućnosti našim devojčicama.Bitno je da se i mlađi uzrasti takmiče u okviru zvaničnih takmičenja, a zadovoljstvo u našem klubu je utoliko veće ako su uspešni u svim kategorijama – rekla je Radlović.

23548121_10214860233485791_936370967_n

Nema komentara

Ostavi odgovor