Kikindski rukometaši trijumfovali na domaćem terenu

Kikindski rukometaši trijumfovali na domaćem terenu

298
0
Deli

Muški rukometni klub „Kikinda Grindex“ pobeio je ekipu „Sinđelić“ na domaćem terenu u utakmici 10. kola super B lige rezultatom 24:21. U neizvesnoj utakmici, gde je na poluvremenu „Sinđelić“ vodio sa tri gola razlike (12:9), iskustvo rukometaša „Kikinde Grindexa“ presudiio je u krajnjem rezultatu. ,

Ekipa „Sinđelić“ nalazi se na poslednjem mestu na tabeli, ali, prema rečima igrača „Kikinda Grindex“ Stanimira Komarika ekipa nije loša kako tabela pokazuje. – Mislim da je bila teška utakmica. Mi smo malo opušteno ušli u meč, potcenili ih i napravili sami sebi problem. U drugom poluvremenu smo uspeli da dovedemo igru na pravi put i pobedimo sa tri gola razlike- rekao je on.

1Prema oceni trenra kikindskih rukometaša Dušana Pašića krajnjem rezultatu presudila  je borbenost njegovih igrača i neiskustvo mlade protivničke ekipe. – Nezaslužena naša pobeda, ali dva boda su dva boda. Uspeli smo pre svega da se vratimo. Za tri dana je nova utakmica u Zrenjaninu, gde pobedemo rešavamo sve, ali moramo drastično da promenimo pre svega pristup u igri i te zicere da svedemo na minimum, jer drugačije neće izaći na dobro – rekao je Pašić.

U narednom, 11. kolu, MRK „Kikinda Grindex“ gostuje ekipi „Proleter“ iz Zrenjanina.

36

Nema komentara

Ostavi odgovor

CAPTHA *