Najmlađi odbojkaši pokazali šta znaju

Najmlađi odbojkaši pokazali šta znaju

380
0
Deli

Polaznici škole odbojke iz Ruskog Sela, Banatskog Velikog Sela, Kozaraca, Nakova i Novog Miloševa susreli su se proteklog vikenda u hali Sportskog centra „Jezero“ i demonstrirala naučeno na turniru koji su organizovali ženski i muški odbojkaški klub „Kikinda“. Deca su se na turniru takmičila u uzrasnim kategorijama.

1oPredsednik OK „Kikinda“ Dragan Pecarski istakao je da trunir predstavlja priliku da vide kako deca, koja pohađaju školu odbojke, napreduju. – Ovo je prilika da prepoznamo motoričke sposobnosti i kvalitete dece i možemo da obavimo razgovor sa roditeljima i da pređu u viši nivo, gde se malo ozbiljnije radi, jer ovo je samo škola odbojke i da uđu u takmičarski ciklus – objasnio je Pecarski.

Škole odbojke u selima na teritoriji grada Kikinde nastala se pre četiri godine potpisivanjem sporazuma između OK „Kikinda“ i MOK „Kikinda“. – Želeli smo da zajedničkim snagama objedinimo svu decu iz naše opštine i da napravimo kvalitetniji takmičarski kadar ženske i muške odbojke – rekao je Pecarski.

On je još dodao da je nakon četiri godine rada škola odbojke primetno na ovakvim susretima da deca tehnički bolje barataju. Na turniru je učestvovalo više od 100 devojčica i dečaka, polaznika škole odbojke.

5o9o10o

Nema komentara

Ostavi odgovor

CAPTHA *