Poslodavci iz Srbije i Rumunije sutra na Sajmu zapošljavanja

Poslodavci iz Srbije i Rumunije sutra na Sajmu zapošljavanja

482
0
Deli

Sajam zapošljavanja biće organizovan sutra, 24. oktobra u prostorijama Regionalne privredne komore u Kikindi u okviru projekta prekogranične saradnje između Srbije i Rumunije. Nezaposlene osobe moći će da se predstave poslodavcima iz Srbije i Rumunije u dva termina, odnosno u 11:00 i 13:00 časova sutra u Regionalnoj privrednoj komori, Trg srpskih dobrovoljaca 48.

Zainteresovani građani mogu da se predstave firmama „Bosch“, „Graphoprint“, „Moda-Tim“, Hotel komplex Zefir, „Rossini Sleeve“, „Profi“, koje posluju u Rumuniji, dok će iz Srbije prisutni biti „Le Belier“, „Zoppas“, „Šole“ i drugi.  Nezaposlene osobe sa sobom treba da ponesu radnu biografiju na srpskom i engleskom jeziku.

Regionalna privredna komora Severnobanatskog upravnog okruga glavni je nosilac projekta „Labour Mobility Network in the Cross-border Area“ finansiran preko interregionalnog programa IPA CBC Rumunija-Srbija. Projekat se realizuje uz partnerstvo Trgovinsko-industrijske i agrarne komore županije Timiš iz Temišvara i Gradske uprave Kikinda, a uz pomoć Nacionalne službe za zapošljavanje.

Cilj projekta je poboljšanje razmene i fluktuacije radne snage između Rumunije i Srbije.

Nema komentara

Ostavi odgovor

CAPTHA *