Pregled fudbalskih utakmica – “Kozara“ deklasirala “Proleter“

Pregled fudbalskih utakmica – “Kozara“ deklasirala “Proleter“

105
0
Deli

Vojvođanska fudbalska liga – istok polako dobija epilog jesenjeg dela prvenstva. Prvoplasirana OFK “Kikinda 1909“ izgubila je na gostovanju u Omoljici od “Mladosti“ rezultatom 2:1. “Kozara“ je u Banatskom Velikom Selu porazila “Proleter“ iz Banatskog Karlovca 8:0. ŽAK je izgubio u Perlezu od “Vojvodine 1928“ 4:0, “Sloboda“ iz Novih Kozaraca poražena je od “Radničkog“ u Kovinu 4:2, dok je nakovački “Polet“ pretrpeo poraz “Vršac united“-a 3:0.

Na utakmici 13. kola Područne fudbalske lige – Zrenjanin, ruskosleska “Crvena zvezda“ izgubila je kod kuće od  “Krajine“ iz Krajišnika 3:0. Veoma važne bodove osvojila je bašaidska “Vojvodina“ koja je pobedila “Naftagas“ iz Boke 2:1.

Završen je jeseni deo Opštinske lige Žitište – Nova Crnja. “Delija“ iz Mokrina završio je na drugoj poziciji uz pobedu protiv “Budućnost“ u Banatskom Dvoru 9:0. “Napredak“ iz Banatske Topole porazio je “Omladinca“ u Ravnom Topolovcu 7:2, dok je iđoški “Borac“ završio na devetoj poziciji nakon izgubljene utakmice u Hetinu gde je poražen od “Terekveša“ 3:0.

Nema komentara

Ostavi odgovor