Promocija knjige Ota Oltvanjija u sredu u Narodnoj biblioteci

Promocija knjige Ota Oltvanjija u sredu u Narodnoj biblioteci

311
0
Deli

Autor Oto Oltvanji predstaviće svoju novu knjigu „Priče misterije i magije“ u sredu, 27. decembra, u Narodnoj biblioteci “Jovan Popović” u Kikindi sa početkom u 19:00 časova. Pored autora, o ovoj zbirci priča koja nasmeje, rastuži, zaintrigira i navede na razmišljanje čitalačku publku, govoriće i dr Srđan Srdić.

U zbirci je sadržano dvanaest svetova koji preispituju ovaj naš. Da li ste čuli za teoriju zavere o tome zašto nastaje gužva u saobraćaju svaki put kad padne kiša? Kakva čuda moraju da se dogode da bi dečak koji ne želi da bude pripadnik nijedne od suparničkih maloletničkih bandi izbegao izbor koji mu okolina nameće? Šta bi čovek uradio kada bi mu turistička agencija ponudila putovanje u prošlost, samo su neka od postavljenih pitanja.

– U svojoj novoj knjizi Oltvanji nudi odgovore na ova i brojna druga pitanja, pri čemu ne samo da se hvata u koštac sa sve većim promenama sveta već pruža retko uzbudljivu priliku da se zapitamo o pravoj prirodi naše svakodnevice i saznamo šta se sve krije iza njenih kulisa – navodi se u saopštenju Narodne biblioteke.

Oto Oltvanji je autor nekoliko romana u kriminalističkom i fantastičnom ključu, od kojih je poslednji „Iver“,, svojevrsni „triler o porodici i za porodicu“, objavljen u izdanju Lagune. Sa engleskog je preveo više naslova savremene svetske književnosti.

Nema komentara

Ostavi odgovor

CAPTHA *