200 Kikinđana krenulo put 86. Međunarodnog sajma poljoprivrede u Novom Sadu

200 Kikinđana krenulo put 86. Međunarodnog sajma poljoprivrede u Novom Sadu

199
0
Deli

Gradska uprava i Odsek za zaštitu životne sredine, poljoprivredu i ruralni razvoj  organizovali su danas za oko 200 naših sugrađana raspoređenih u 4 autobusa odlazak na 86.Međunarodni sajam poljoprivrede u Novom Sadu. Gradonačelnik Kikinde Pavle Markov pozdravio je sve putnike i tom prilikom izjavio da je reč o najvažnijem sajmu za celu Vojvodinu:

,,Želimo da na ovaj način motivišemo ljude da se sve one teme koje se susreću na samom Sajmu, a tiču se pre svega vezane za poljoprivredu što više aktuelizuju, da se više priča o njima, da ljudi odu tamo da vide nešto novo, da razmenjuju iskustva i da generalno, pričaju o poljoprivredi. Ovo je samo jedan od načina na koji želimo da motivišemo i podignemo sve te ljude koji se bave poljoprivredom i koji žive od poljoprivrede. Mi smo obezbedili celokupan prevoz, karte za ulazak i sve ono što je potrebno da bi jedna poseta bila uspešna, to je naša odluka i tako će biti i ubuduće” – zaključio je Markov.

Na 86. Međunarodnom poljoprivrednom sajmu nastupa 1.518 firmi, institucija i organizacija koje dolaze iz 32 zemlje, a donose proizvode i usluge iz 61 države.

Nema komentara

Ostavi odgovor

CAPTHA *