Bebi paketi za 82 prinove

Bebi paketi za 82 prinove

175
0
Deli
Foto: Čedomir Vujanić

Roditelji 82 mališana rođenih septembra i oktobra ove godine na poklon su dobili multifunkcionalnu stolicu i osnovnu bebi opremu od Gradske prave. Ova akcija redovno se sporovodi već četiri godine u okviru „Bebi kluba“, a cilj Grada Kikinde je da pomogne novim roditeljima i olakša im kućni budžet.

Piruška Kanalaš Kunovac, majka dvomesečne Nikoline, pozdravila je ovu akciju Gradske uprave. – Na ovaj način nam izlaze u susret, puno nam znači i jako smo zadovoljni. Imam i stariju ćerku, tako da će nam stolica dobro doći – rekla je ona.

Mamama i tatama novorođene dece poklone je uručio gradonačelnik Kikinde Pavle Markov, koji je istako da ova akcija predstavlja znak pažnje Gradske uprave i malu pomoć, koja može da znači. On je dodao da je namera Gradske uprave da najmlađim sugrađanima obezbedi uslove za bolji i kvalitetniji život u budućnosti, a prisutnim roditeljima poželeo da se istom povodom ponovo sretnu.

Od početka godina na teritoriji grada Kikinde rođeno je oko 420 beba, a do kraja godine očekuje se još oko 40 prinova na porođajnom odeljenju kikindske bolnice.

Nema komentara

Ostavi odgovor

CAPTHA *