Besplatan seminar namenjen poljoprivrednicima

Besplatan seminar namenjen poljoprivrednicima

231
0
Deli

Seminar namenjen poljoprivrednim proizvođačima, registrovanim gazdinstvima, zadrugama i poljoprivrednim udruženjima iz Severnobanatskog upravnog okruga biće održan 10. i 11. maja u Regionalnoj privrednoj komori Kikinda. Dvodnevna obuka pod nazivom “Jačanje kapaciteta zadruga i udruženja poljopirvednika u Republici Srbiji” obuhvata široki opseg tema za sve poljopirvedne proizvođače, individualne ili udružene.

Prioritetne tematske oblasti u okviru trening programa su pristup tržištu, trendovi, potražnja i karakteristike glavnih izvoznih proizvoda Srbije; Izvori finansiranja; Koncept konkurentnosti, Trendovi specifičnih sektora poljoprivrede; Kvalitet i dodavanje vrednosti; Zakon o organizaciji zajedničkog tržišta; Zadruge i udruženja poljoprivrednika; Jačanje kapaciteta rukovodilaca zadruga i udruženja (pregovaračke veštine, timski rad, strateško planiranje, donošenje odluka i praćenje njihovog sprovođenja); Poljoprivredna mehanizacija, kao i održiva poljoprivreda.

Učešće na seminaru je besplatno, a svi zainteresovani treba da se prijave do utorka, 8. maja do 11:00 časova. Prijave slati na e-mail adresu tibor.horvat@pks.rs, a u slučaju odsustva na e-mail stojan.mijatovic@pks.rs. Trening program biće održan u prostorijama PKS Regionalne privredne komore Severnobanatskog upravnog okruga u Kikindi, Trg srpskih dobrovoljaca 48.

Dvodnevnu obuku organizuju Ujedinjene nacije preko UNDP uz finansijsku podršku Ruske Federacije.

Nema komentara

Ostavi odgovor

CAPTHA *