Besplatna obuka za početnike u poslovanju

Besplatna obuka za početnike u poslovanju

436
0
Deli
Foto: Pixabay

Besplatna obuka namenjena svim nezaposlenim osobama i potencijalnim preduzetnicima biće održana u sredu i četvrtak, odnosno 17. i 18. oktobra u prostorijama Regionalne privredne komore Severnobanatskog upravnog okruga. Polaznici obuke imaće priliku da saznaju više na temu motiva i osobina preduzetnika, analizi i vrednovanju biznis ideje, vrsti i registraciji privrednih subjekata, porezima i doprinosima, izvorima finansiranja za početnike u poslovanju, biznis planu.

Obuku za početnike u poslovanju, koja za cilj ima razvoj i jačanje konkurentnosti domaće privrede, organizuju Regionalni centar za društveno-ekonomski razvoj Banat, Grad Kikinda i Regionalna privredna komora Severnobanatskog upravnog okruga uz podršku Ministarstva privrede i Razvojne agencije Srbije. Nakon uspešno završene obuke polaznicima će biti uručeni sertifikati.

Svi koji su zainteresovani da učestvuju mogu da se prijave najednu od mejl adresa lidija.s.petrovic@pks.rs ili rpk.kikinda@pks.rs ili pozivomn na broj telefona 0230/438-080, najkasnije do utorka, 16. oktobra.

Nema komentara

Ostavi odgovor

CAPTHA *