Čoka: Ekipa „Visa-Prom“ pobednik letnjeg turnira u malom fudbalu

Čoka: Ekipa „Visa-Prom“ pobednik letnjeg turnira u malom fudbalu

1336
0
Deli

Pobednik letnjeg turnira u malom fudbalu „Čoka 2018“ je ekipa „Visa-Prom“, koja je u finalu savladala ekipu „Zrno“ rezultatom 4:3. Pored pobedničkog pehara, njima je prirpala i novčana nagrada u iznosu od 100.000 dinara, dok je drugoplasirana ekipa nagrađena sa 50.000 dinara.

U neizvesnoj utakmici do samog kraja, fudbaleri obe ekipe borili su se za titulu pobednika. Kako je u zvaničnom delu finalne utakmice rezlultat bio nerešen, 1:1, takmičari „Visa-Proma“ uspeli su protivničku ekipu da pobede na penale. U borbi do finala, prema oceni kapitena ekipe “Visa-Prom” Jovana Radića, najizazovniji protivnik upravo je bila ekipa sa kojom su se susreli u poslednjoj utakmici turnira. – Ove godine malo su slabije ekipe na turniru, jedino nam je „Zrno“ bilo izazov. Pobedili smo ih u grupi, a za finale su se pojačali i bilo je neizvesno. Malo je suđenje bilo lošije, ali nema veze, izdržali smo do kraja i pobedili na penale. Pokazali smo da smo dobri – rekao je Radić čestitajući protivničkoj ekipi na fer i korektnoj igri.

Na letnjem turniru u malom fudbalu „Čoka 2018“ nagrađena je i trećeplasirana ekipa „Blek skvod“ sa 25.000 dinara, a posebnu nagradu dobio je i najbolji strelac turnira Andi Taći iz pobedničke ekipe, a koji je postigao 11 golova.

Ovogodišnji turnir u Čoki okupio je 12 ekipa iz Ostojićeva, Novog Kneževca, Sanada, Čoke, Sente i Padeja, a kako je rekao Marko Bulajić, predsednik FK „Čoka“, zadovoljni su kako je takmičenje proteklo. – U suštini mi smo zadovoljni turnirom, pošto ga prvi put organizujemo mi kao Fudbalski klub „Čoka“. Plašili smo se kako će sve da bude, ali mislim da su svi zadovoljni. Nadam se da će naredne godine biti još bolje, uz više ekipa, više publike i boljih nagrada – rekao je Bulajić.

Letnji turnir u malom fudbalu „Čoka 2018“ održan je pod pokroviteljstom Opštine Čoka, a zahvaljujući sponzorima, organizatori su obezbedili i bogate nagrade za mnogobrojne ljubitelje najvažnije sporedne stvari na svetu koji su sa tribina ispratili ceo tok takmičenja.

Nema komentara

Ostavi odgovor

CAPTHA *