Čoka: Najmlađi meštani posetili predsednicu Opštine

Čoka: Najmlađi meštani posetili predsednicu Opštine

694
0
Deli

Aktivnosti u okviru Dečije nedelje deca Predškolske ustanove “Radost” iz Čoke završila su posetom loklanoj samoupravi. U kabinetu predsednice Opštine Čoka najmlađi sugrađani mogli su da saznaju više o samom radu opštinske uprave i o tome šta znači biti predsednik.

Deca su, prema rečima predsednice Opštine Čoka Stane Đember, imala određeno predznanje na tu temu. – Vidim da su dosta informisani o tome šta je posao predsednika opštine, što mi je veoma drago. Pozitivno sam iznenađenja kako to naša deca, tako mala, znaju. Ne možemo sa njima da pričamo na stručnom jeziku, jer su oni još uvek mali, ali sam želela da im prezentujem to da ovu instituciju ne čini samo predsednik, nego da još 30 ljudi radi u ovoj opštinskoj upravi. Deca su shvatila šta je poenta same Opštine, a to je rad sa građanstvom i briga o njima – rekla je predsednica.

Poseta Opštini Čoka realizovana je na inicijativu Predškolske ustanove kako bi se deca upoznala sa ovom institucijom. Njihova pitanja upućena predsednici bila su raznolika, a kako je rekla Stana Đember, uspela je i ona ponešto da sazna od njih. – Deca su radost, deca su novi životi. Mi mnogo toga možemo da naučimo od njih. To su sve lepa, kulturna, vaspitana deca i želim da se zahvalim svim vaspitačima, a naravno i svim roditeljima, jer zaista imamo pametnu, kulturnu, urednu i edukovanu decu i mogu samo da poželim da ih bude što više – poručila je ona.

Prilikom posete predsednici Opštine Čoka deca su kao znak pažnje dobila i skromne poklone.

Nema komentara

Ostavi odgovor

CAPTHA *