Čoka: U nedelju počinje Letnji bioskop

Čoka: U nedelju počinje Letnji bioskop

677
0
Deli
Foto: Pixabay

Letnji bioskop u čokanskoj opštini počinje u nedelju, 12. avgusta, u Crnoj Bari projekcijom filma „Nove avanture Aladina“ u 19:00 časova na sportskom terenu u tom selu. Do kraja avgusta, prikazivanje filmova na otvorenom biće organizovano u svim naseljenim mestima opštine Čoka.

Ulaz na filmske projekcije u okviru Letnjeg bioskopa neće se naplaćivati, a sredstva za tu namenu obezbeđena su iz budžeta lokalne smaouprave. – Zaista nam je drago što smo mogli  u okviru svih ovih kulturnih dešavanja u opštini da nađemo način i opredelimo sredstva da opština Čoka po prvi put dobije Letnji bioskop. Mogu da kažem da će biti prikazani filmovi za publiku od 7 do 77 godina, odnosno opredelili smo se za filmove koji će biti privlačni kako odraslima, tako i deci – rekla je predsednica Opštine Čoka Stana Đember.

Nakon projekcije u Crnoj Bari, Letnji bioskop će gostovati u Sanadu, Ostojićevu, Jazovu, potom u Padeju i na kraju u Čoki, gde će 28. i 29. avgusta biti prikazana poslednja dva filma u okviru ovog događaja. Projekcije počinju u 19:00 i 21:00 sat, u selima će biti organizovane na otvorenom, dok će u Čoki biti u bioskopskoj sali.

O repertoaru i mestu projekcije u svakom naselju do kraja avgusta, građani mogu da se informišu putem plakata i medija.

Nema komentara

Ostavi odgovor

CAPTHA *