Čoka: Ulica Branka Radičevića u Sanadu dobija asfalt, uređuju se atarski putevi

Čoka: Ulica Branka Radičevića u Sanadu dobija asfalt, uređuju se atarski putevi

938
0
Deli

Asfaltiranje ulice Branka Radičevića u Sanadu trebalo bi da počne krajem naredne nedelje. Sredstva za ovu namenu, u visini od oko 9,5 miliona dinara, obezbeđena su iz budžeta Opštine Čoka, a za izvođača radova izabrana je firma „Graditelj NS“.

– Veoma smo zadovoljni što ćemo ove godine uraditi još jednu ulicu u Sanadu, tako da će ovo mesto sada, isključujući pojedine male ulice, imati dobru putnu infrastrukturu. Trudimo se, da u skladu sa našim budžetskim mogućnostima, ulažemo u naše puteve i olakšamo svakodnevne aktivnosti naših meštana. S obzirom na to da je u ovoj ulici bio zemljani put, posle obilnijih padavina građnima nije bilo lako da se kreću tuda, sada će biti drugačije – poručila je predsednica Opštine Čoka Stana Đember.

Pored toga, u narednim danima počeće i uređenje atarskih puteva i otresišta u drugim selima na teritoriji opštine Čoka. Vrednost ovih radova je oko 6,4 miliona dinara, a sredstva su obezbeđena putem Konkursa Pokrajinskog sekretarijata za poljopirvedu, vodoprivredu i šumarstvo. – U Padeju se rade otresišta, dok će u Sanadu i Ostojićevu biti uređeni atarski putevi. Završetkom ovih radova poljoprivrednici će lakše moći da dođu do svojih njiva – rekla je Đember. Izvođač ovih radova takođe je firma „Graditelj NS“, koja je, prema rečima predsednice Opštine Čoka, kroz dosadašnje realizovane projekte pokazala da dobro radi svoj posao.

Rok za završetak radova, prema rečima Zorana Bjelana iz firme Graditelj NS je 30 dana. – Očekujem, kao i do sada što je bio slučaj da ćemo bez nekih većih problema posao završiti kvalitetno, u ugovorenom vremenskom roku i u skladu sa ugovorenim obavezama. Očekujemo nove poslove, borimo se, želimo da ostanemo na ovoj teritoriji i nastavimo saradnju – kazao je Bjelan.

Tokom ovogodišnje građevinske sezone, a u okviru unapređenja putne infratsrukture na teritoriji opštine Čoka, asfalitarana je i ulica Vuka Karadžića u Ostojićevu. Vrednost ovih radova bila je oko 11,5 miliona dinara.

Nema komentara

Ostavi odgovor

CAPTHA *