Đaci generacija osnovnih škola jutros otputovali u Orašac

Đaci generacija osnovnih škola jutros otputovali u Orašac

138
0
Deli

Grad Kikinda i ove godine nagradila je najuspešnije učenike osnovnog obrazovanja koji su tokom školovanja pokazali značajno znanje i uspeh i samim tim zaslužili titule đaka generacije. Na petodnevnu ekskurziju u Orašac, jutros je otputovalo  dvanaestoro učenika koji će  boraviti u naučno-sportskom kampu:

Od prošle godine najuspešnije učenike šaljemo u naučni kamp i na taj način pokazujemo da se u našem gradu itekako nagrađuje znanje. Najbolji učenici, đaci generacije koji ponašanjem, uloženim trudom, zalaganjem, i naravno znanjem postaju uzori, ne samo svojih vršnjaka, nego i budućih generacija. Iskoristila bih priliku da u ime grada Kikinde, i svoje lično ime, poželim nagrađenim učenicima da steknu nova znanja i prijateljstva i da se vrate sa nezaboravnim utiscima“, izjavila je Bosiljka Srdić, zamenica gradonačelnika Kikinde.

 „ Očekujem da će nam biti lepo. Pošto je to sportski kamp pretpostavljam da ćemo igrati neke sportske  igre, da će nam biti zabavno i da ćemo se lepo družiti“ rekla je Jovana Zavišin, učenica generacije OŠ „Vuk Karadžić“.

Nema komentara

Ostavi odgovor

CAPTHA *