Drugi dan Božićnog turnira u malom fudbalu protekao u znaku dobrog fudbala

Drugi dan Božićnog turnira u malom fudbalu protekao u znaku dobrog fudbala

164
0
Deli

Sinoć je u sporskoj hali ,,Jezero“ održan drugi dan tradicionalnog  Božićnog turnira u malom fudbalu. Na parket su prvo stale ekipe ,,Igraj fudbal budi srećan“ protiv ,,Crne Mambe“. Prvo poluvreme okončano je rezultatom 2:1 (Crna Mamba) koji je ostao nepromenjen sve do samog kraja utakmice, te je pobedu odnela ,,Crna  Mamba“.

,,Utakmica, ko utakmica nije bila loša, utisci su zadovoljavajući, nismo bili kompletni, falila su nam dva,tri igrača, mislim da će to tada biti još bolje kada oni dođu, a rezultatom smo svakako zadovoljni, pa i pobedom“ – izjavio je Srđan Mitrović iz pobedničkog tima ,,Crne Mambe“.

 

 

 

 

 

 

 

Nakon prve odigrane utakmice održana je i druga i to između ,,Đokić Prom“ protiv gostiju ,,Mašino Plus“. Prvo poluvreme okončano je rezultatom 3:00(Mašino Plus), a u drugom delu utakmice pobedu su odneli gosti rezultatom 4:3.

 

 

 

 

 

 

,,Imali smo šanse i mogućnosti  koje nismo iskoristili, to je najveći problem, iako smo se trudili. Igraćemo i dalje, pa šta Bog da. Nemamo puno šanse al eto, jedna al vredna“ – izjavio je Dejan Gušić iz poraženog tima ,,Đokić Prom“.

 

 

 

 

 

 

 

Ubrzo nakon i druge utakmice, održala se i treća i to između timova ,,Pet do dvanaest“ protiv ,,VDP Gornji Banat“. Nakon mnogo trčanja, prvo poluvreme završeno je rezultatom 3:1(Pet do dvanaest), a cela treća utakmica okončana je sa 5:3 u korist tima ,,Pet do 12“.

 

 

 

 

 

 

 

,, Kao tim, zadovoljni  smo pobedom, ali i dalje smo jako neuigrani, ovo nam je tek prva utakmica, mislimo i nadamo se da će ovo sve ići na bolje i da će kad dođe vreme, biti mnogo bolje. Neobično nam je, leteli smo po terenu, većina ovih ekipa je dosta neuigrana, tako da iako smo imali ubedljivih 5:1 video se nedostatak i naše neuigranosti, verovatno i njihove, i onda eto, zamalo da se zakuva pred kraj, ali, najbitnije je da smo mi pobedili i naravno da očekujemo još bolju igru u narednim utakmicama.“ – izjavio je Ivan Lisica iz pobedničkog tima ,,Pet do 12“.

 

 

 

 

 

 

 

Četvrta i ujedno poslednja utakmica drugog dana Božićnog turnira u malom fudbalu održala se između timova – ,,Veličanstveni“ protiv ,,Tisza  Automotiv”-a. Od samog početka utakmice ,,Tisza Automotiv“ je pokazala bolju spremnost na terenu  u odnosu na domaćine, pa je prvo poluvreme okončano rezultatom 3:00(Tisza Automotiv) a sama utakmica okončana ubedljivom pobedom ,,Tisza Automotiv“-a rezultatom 11:1 .

 

 

 

 

 

 

 

,,Utakmica nije bila teška, igrali smo protiv momaka koji su neiskusni, mladi, imaju još mnogo toga da nauče, mi smo dali sve od sebe, da igramo maksimalno, ko zna, trebaće nam, borićemo se do kraja, pa  šta bude. Iskreno, voleo bih da prođemo na grupu, a što se tiče nagrade, ne opterećujemo se mnogo time, mislim da je to više stvar sreće“ – izjavio je Marko Mijić iz pobedničkog ,,Tisza Automotiv“-a.

 

 

 

 

 

 

 

Budite i danas u sportskoj hali ,,Jezero“ jer vas već od 17:30 očekuju sledeće  utakmice: ,,Naftagas Transport” protiv ,,Veličanstvenih”,  ,,Školska Družina” protiv ,,ŽAK”-a ,,Fashion Pro&Fenix” protiv ,,Autoservisa Jovin” i ,,Flora” protiv tima ,,Igraj fudbal budi srećan”.

Nema komentara

Ostavi odgovor

CAPTHA *