Dvoje uhapšeno zbog marihuane

Dvoje uhapšeno zbog marihuane

405
0
Deli
Foto: Pixabay

U okviru više odvojenih akcija Ministarstva unutrašnjih poslova u cilju suzbijanja opšteg kriminala, pripadnici Policijske uprave u Kikindi uhapsili su dve osobe.

M.R. (28) i R.B. (34) uhapšeni su zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga. Pretresom stana koji koristi osumnjičeni M.R. pronađeno je 215,7 grama marihuana. Kod R.B. je prilikom pretresa pronađeno 111,29 grama marihuane, a osumnjičeni je zatečen u neposrednoj blizini OŠ „Žarko Zrenjanin“. Obojica osumnjičenih su privedeni Višem javnom tužilaštvu u Zrenjaninu.

U više odvojenih akcija pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, u saradnji sa nadležnim tužilaštvima, u cilju suzbijanja opšteg kriminala  uhapsili su 67 osoba, protiv 129 su podnete krivične prijave u redovnom postupku, dok je još osam osoba uhapšeno po prethodno raspisanim potragama.

Oduzeto je ukupno 83,1 kilogram droge, od čega je 82,8 kilograma marihuane, oko 28,6 grama heroina, 79,5 grama kokaina, 116,4 grama amfetamina, 179 komada tableta ekstazi, navedeno je u saopštenju Ministarstva unutrašnjih poslova.

Nema komentara

Ostavi odgovor

CAPTHA *