Džudisti “Partizana” uspešni na takmičenjima u Beogradu i Stepanovićevu

Džudisti “Partizana” uspešni na takmičenjima u Beogradu i Stepanovićevu

108
0
Deli

Protekle subote, 1. juna u Beogradu, održano je pojedinačno prvenstvo u konkurenciji starijih pionira na kojem su učestvovali i takmičari džudo kluba “Partizan”. Takmičarki Nađi Iličin u kategoriji do 48 kg nedostajalo je samo malo sportske sreće kako bi se okitila titulom prvaka države, te je ovoga puta osvojila srebrnu medalju.

Dunja Mutavdžić je u kategoriji do 44 kg osvojila bronzanu medalju, dok je takmičar Vladimir Talijanov u kategoriji do 42 kg ostvario plasman na sedmo mesto.

U nedelju, 2. juna u Stepanovićevu održano je pojedinačno prvenstvo Vojvodine za mlađe poletarce i juniore. Juniori i juniorke “Partizana” bili su na visini zadatka kao i mlađi poletarci ostvarivši zapažene rezultate.

Kod mlađih poletaraca u kategoriji do 25 kg 3. mesto osvojila je Anja Mortvanski, a u kategoriji do 31 kg treće mesto osvojio je David Mohači. Kod juniora i juniorki prvo mesto osvojile su  Nevena Milić (48 kg) ,  Milica Latković (57kg), Mateja Vukmirica (90 kg) i Slobodan Bakić koji je u kategoriji do 100 kg osvojio laskavo prvo mesto.

Tara Kojić je u kategoriji do 48 kg osvojila drugo mesto, Dejan Grujić u kategoriji do 60 kg je treći kao i Dejan Volas(73kg).

 

Nema komentara

Ostavi odgovor

CAPTHA *