Foto vest: Kikinđani šetali do zdravlja

Foto vest: Kikinđani šetali do zdravlja

162
0
Deli

Međunarodni dan fizičke aktivnosti okupio je danas u Velikom parku veliki broj naših sugrađana u okviru akcije “Kretanjem do zravlja” koju je realizovao Kulturni centar, Crveni krst Kikinda, Dom zdravlja i Zavod za javno zdravlje u cilju promocije i važnosti fizičke aktivnosti. Kikinđani su prvo napravili jedan krug oko parka, a zatim krenuli put Starog jezera gde su nakon završene šetnje za sve naše sugrađane pripremljene radionice joge, plesa i vežbi fitnes centra ,,Bodyfit”:

,,Naš fitnes centar već 5 godina nastoji da našim sugrađanima približimo zdrav način života, prvenstveno da se zdravo ponašaju – tu se podrazumeva i treniranje i ishrana i celokupna aktivacija organizma. Podržali smo ovaj dan, svake godine se uvek rado odazovemo i to nam je u planu da radimo i za neke naredne akcije, a danas smo pokazali našim sugrađanima osnovne vežbe koje mogu da rade i kod kuće i da ostanu u formi i pozivamo sve mlade, a i stare da nam se pridruže u svakom momentu” – rekao je Aleksandar Aćimov, trener pri fitnes centru ,,Bodyfit”.

 

 

 

 

 

 

,,Veoma sam fizički aktivna, mislim da je ova manifestacija zaista sjajna i došla sam da je podržim svojim prisustvom,prijateljica me je pozvala. Veoma često dolazim u Veliki park, obzirom da i stanujem relativno blizu, inače sam se bavila i odbojkom pa mi je to divno mesto za rekreaciju” – rekla je za Fokus naša sugrađanka Kristina Zubanov.

 

 

 

 

 

 

 

Nema komentara

Ostavi odgovor

CAPTHA *