Grad Kikinda organizuje besplatan izlet za penzionere

Grad Kikinda organizuje besplatan izlet za penzionere

225
0
Deli
Foto: banja-junakovic.rs

Grad Kikinda organizuje jednodnevni izlet za penzionere do Banje Junaković 5. juna, gde će najstariji sugrađani moći da posete kulturne i istorijske sadržaje i kvalitetno provodu slobodno vremene. Svi penzioneri koji su zainteresovani za odlazak na ovaj put potrebnu dokumentaciju za prijavu treba da predaju najkasnije do 25. maja.

Banja Junaković se nalazi na oko četiri kilometra od Apatina. Smeštena je na obodu istoimene Park šume. Najstariji Kikinđani imaće priliku da obiđu ovaj deo Vojvodine, uživaju u parku i prirodnim lepotama ovog kraja, kao i da koriste terapijske bazene. Pored prevoza autobusom biće obezbeđene i ručak za okvirno 250 penzionera.

Prijave mogu podneti stariji sugrađani, odnosno penzioneri, koji imaju prebivalište ili boravište na teritoriji Grada Kikinde. O prijavama će se odlučivati po prioritetu datuma podnošenja, do popune mesta.

Potrebna dokumentacija za prijavu su fotokopija važeće lične karte podnosioca prijave, dokaz da je podnosilac prijave korisnik starosne, porodične ili invalidske penzije, dok osoba koja nema stečeni status penzionera (nikada nije bilo u radnom odnosu), ali ima navršenih 60 godina života na dan podnošenja prijave, potrebno je da sa sobom ponese fotokopiju važeće lične karte.

Kompletna dokumenatcija se predaje u Gradskoj upravi, Sekretarijatu za društvene delatnosti, u kancelariji broj 17, kao i u seoskim mesnim kancelarijama. Sve dodatne informacije i objašnjenja mogu se dobiti pozivom na broj telefona 0230/410-109, radnim danima u periodu od 9:00 do 14:00 časova.

Kako navode u Gradskoj upravi, cilj akcije je da se sugrađanima u ovoj životnoj dobi pruži mogućnost da obogate i obnove svoje znanje o lepotama Srbije, da se kroz zajednička putovanja druže i stiču nova poznanstva, te da ova predstavlja akcija vid pažnje i zahvalnosti prema ovim generacijama.

Nema komentara

Ostavi odgovor

CAPTHA *