Gradonačelnik Kikinde Pavle Markov održao prijem za kikindske rukometašice

Gradonačelnik Kikinde Pavle Markov održao prijem za kikindske rukometašice

202
0
Deli

Naredne sezone kikindski ženski rukometni klub igraće u Super B ligi kada su naše devojke nakon 22 uzastopne pobede obezbedile plasman u viši rang takmičenja osvojivši Prvu ligu Srbije. Tim povodom, gradonačelnik Kikinde Pavle Markov danas je za kikindske rukometašice održao prijem u Gradskoj kući:

,, Kao što znate one su odigrale jednu veoma dobru sezonu, postale su prvak u svojoj ligi, sada prelaze u Super B ligu i klub je prepun dobrih rezultata što na domaćim prvenstvima, tako i na Međunarodnim. Ono što je važno napomenuti jeste da je ova sezona perfektno završena sa sto posto uspeha što je retkost, bez obzira u kojoj se ligi igra. Ono što je za grad Kikindu važno jeste važnost rukometa u Kikindi, klub je pre nekih godinu i po dana zapao u veoma težak period, klub nije mogao da nastavi onim tempom da se takmiči, i mi smo prepoznali važnost problema i mi smo im pružili pomoć u finansijskom delu” – izjavio je Markov istakavši da su osvojenim rezultatom kikindske rukometašice najavile novu eru kikindskog rukometa.

,, Za Super B ligu ciljevi nam nisu još definisani ali se nadamo najboljem i da ćemo nastaviti uspeh kao i do sada. Igrali smo prijateljske utakmice sa Rumom i Vrbasom i bile su sasvim izjednačene snage i mislim da nam takvi timovi i odgovaraju i da ćemo sa takvim ekipama moći i da se nosimo”- rekla je rukometašica “ŽORK”-a Teodora Đukičin.

 

Pripreme za narednu sezonu kikindske rukometašice započeće početkom avgusta.

 

Nema komentara

Ostavi odgovor

CAPTHA *