I ove godine “Igre na vodi-leto kod kuće”, prijave ekipa u toku

I ove godine “Igre na vodi-leto kod kuće”, prijave ekipa u toku

180
0
Deli

Grad Kikinda u saradnji sa Sportskim centrom „Jezero“ i ove godine organizuje “Igre na vodi-leto kod kuće” u okviru manifestacije “Kikindsko leto”. Ovaj sportski događaj biće održan od 27. do 29. jula na otvorenim bazenima SC “Jezero”, a prijava zanteresovanih ekipa je u toku.

Propozicije takmičenja podrazumevaju da ekipa mora imati minimum osam članova, i to tri devojke, četiri muškarca i kapitena ekipe. Takmičari treba da su dobri plivači, spretni i da nisu mlađi od 14 godina. Učesnici će se takmičati u devet disciplina tokom 120 minuta trajanja programa.

Prva dva dana “Igre na vodi-leto kod kuće” su kvalifikaciona takmičenja, a 29. jula biće održano finale.

Kontakt osoba za prijavu ekipa i dodatne informacije je Dragan Pecarski iz SC „Jezero“, a broj telefona je 064/8968221.

“Igre na vodi – leto kod kuće” predstavalja program zabavno-tamičarkog karaktera i do sada je realizovan u 58 gradova širom Srbije, a nastao je po ideji nekadašnjih „Igara bez granica“.

Prošle godine ovaj sportski događaj po prvi put je organizovan u Kikindi i tada je naišao na veliku zainteresovanost kako takmičara, tako i publike.

Ekipa Sportskog saveza “Kikinda” zauzela je pobedničko postolje na prošlogodišnjim “Igrama na vodi-leto kod kuće”. Oni su u finalu pobedili ekipu “Intermezzo” prikazavši veštinu, snalažljivost, brzinu i znanje.

Nema komentara

Ostavi odgovor

CAPTHA *