Javni nastup korisnika „Naše kuće“

Javni nastup korisnika „Naše kuće“

167
0
Deli

Korisnici Centra za pružanje usluga socijalne zaštite grada Kikinde, „Naše kuće“, u okviru svojih redovnih aktivnosti pripremili su prezentaciju u formi „Dnevnika“. Čitajući vesti o svakodnevnim temama do sada su se predstavili kikindskoj i čokasnkoj publici, a u najavi je još jedna prezentacija.

Kroz programske aktivnosti Centra osmišljena je prezentacija kako bi korisnici mogli da iznesu svoje veštine i sposobnosti, kao i sve ono što ih čini drugačijim, a opet tako istim. U formi „Dnevnika“ najavljuju šta najviše vole da rade u Centru, šta ih čini srećnim, koji su njihovi strahovi i dileme.

Osmehe i pozitivne komentare korisnici Naše kuće izmamili su najpre svojim sugrađanima, kada su prezentaciju održali u amfiteatru Visoke škole strukovnih studija za obrazovanje vaspitača (VŠSSOV) Kikinda. Druga izvedba bila je u Čoki, a u publici su bili korisnici dnevnog boravka i učenici osmog razreda Osnovne škole. Svi oni koji žele da pogledaju „Dnevnik“ imaće priliku to da urade 30. maja u 10:00 časova u amfiteatru VŠSSOV, kada je zakazano još jedna prezentacija.

Centar za pružanje usluga socijalne zaštite grada Kikinde kroz svoju uslugu dnevnog boravka lica sa invaliditetom i smetnjama u razvoju unapređuje kvalitet života korisnika u vlastitoj sredini kroz održavanje i razvijanje socijalnih, psiholoških i fizičkih funkcija i veština kako bi se u skladu sa očuvanim kapacitetima u što većoj meri osposobili za samostalan život.

Nema komentara

Ostavi odgovor

CAPTHA *