Karate klub ,,Feniks” osvojio tri bronzane i jednu srebrnu medalju na Prvenstvu...

Karate klub ,,Feniks” osvojio tri bronzane i jednu srebrnu medalju na Prvenstvu u Kragujevcu

213
0
Deli

Proteklog vikenda u organizaciji Karate Federacije Srbije održalo se Prvenstvo Srbije za pionire i kadete u Kragujevcu na kojem je učestvovalo 110 klubova i preko 1200 kvalifikovanih takmičara iz cele Srbije . Karate Klub ,,Feniks” iz Kikinde ostvario je zapažene rezultate osvojivši tri bronzane i jednu srebrnu medalju u izuzetno jakoj konkurencij. Prvog dana takmičenja na tatamiju su izašli kataši i u kategoriji nada do bronzane medalje stigla je Dragana Mijandžić u konkurenciji od 15 kvalifikovanih takmičara iz svojih regiona.

 

 

 

 

 

 

U kategoriji pionira, drugog dana takmičenja izdvojio se Petar Stupar koji je u izuzetno jakoj konkurenciji od 19 takmičara uspeo da se izbori za bronzu u borbama, do koje je stigao tako što je imao samo jedan minimalan poraz i 4 ostvarene pobede.

Una Kalanj je u kategoriji pionirki u konkurenciji od  16 takmičarki  osvojila jednu bronzanu medalju u borbama, tako što je imala tri pobede i samo jedan poraz na izglasavanje sudije budući de je bilo nerešeno, dok su u kategoriji pionirki u sastavu: Nina Stojnić, Una Kalanj, Nevena Vunjak i Ivana Miladinov  u borba timu naše devojčice postale vicešampionke države u konkurenciji od 11 timova. U timskom takmičenju, najviše se istakla Nina Stojnić, bez izgubljenog meča.

Karate klub ,,Feniks” u narednom periodu očekuje poziv Karate Federacije Srbije sa spiskom takmičara koji će učestvovati na Balkanskom prvenstvu u Banja Luci.

 

Nema komentara

Ostavi odgovor

CAPTHA *