Karatisti “Feniksa” na pripremama u Apatinu

Karatisti “Feniksa” na pripremama u Apatinu

72
0
Deli

Proteklih dana u Apatinu se održavaju pripreme za najbolje takmičare iz Vojvodine u mlađim uzrasnim kategorijama. Na pripremama učestvuju preko 100 takmičara iz 50 klubova širom Vojvodine, a kikindski karate klub “Feniks” ima četiri predstavnika koji rade disciplinu borbe.

Treninzi se održavaju u najboljem redu, dva do tri puta nedeljno, a takmičari “Feniksa” pokazali su se u u najboljem svetlu, uz visoku formu koja će im pomoći za nastavak takmičarske sezone i predstojeća takmičenja. Učesnici kampa su standardni reprezentativci Srbije: Petar Stupar, Una Kalanj, Nina Stojnić i Nevena Vunjak.

Pored priprema u Apatinu 13.07. održalo se i polaganje za predmajstorska i majstorska zvanja, licenciranje sudija, trenera i ispitivača zvanja u organizaciji Karate saveza Vojvodine i Karate Federacije Srbije WKF. Na polaganju za crni pojas uspešno je položila Jovana Krstić iz Kikinde, desetogodišnja članica karate kluba “Feniks”, a koja se uspešno bavi karateom 12 godina. Svojom upornošću i marljivim radom stigla je do majstorskog zvanja crni pojas prvi dan.

Nema komentara

Ostavi odgovor

CAPTHA *