Karatisti kluba “Feniks” uspešni na takmičenjima u Zrenjaninu i Banjaluci

Karatisti kluba “Feniks” uspešni na takmičenjima u Zrenjaninu i Banjaluci

85
0
Deli

Proteklog vikenda u Zrenjaninu se održao Međunarodni tradicionalni turnir u organizaciji karate kluba “Zadrugara” na kojem je učestvovalo oko 300 takmičara iz 27 karate klubova iz Srbije i Bosne. Kikindski karate klub “Feniks” učestvovao je sa sedam takmičara u kategorijama poletarci, pioniri i nade gde su ukupno osvojili 6 medalja.

Dve bronzane medalje u katama kod poletarca osvojili su takmičari Mia Vašalić i Stefan Sili, dok su dve bronze u kategoriji pionirki osvojile Nevenja Vunjak i Sanja Vašalić. Kod ženskih nada, izdvojile su se Dragana Mijandžić koja je osvojila srebrnu, a takmičarka Anabela Lajoš bronzanu medalju.

U Banjaluci se održalo Balkansko prvenstvo za pionire i nade, gde su takođe takmičari “Feniksa” dostojanstveno branili boje svoje zemlje i odličnim nastupom predstavili sebe, kikindski klub i svoju zemlju u najboljem svetlu. Na prvenstvu na kojem je učestvovalo preko 1200 takmičara iz deset zemalja, takmičari “Feniksa” ostvarali su sledeće rezultate:

Nina Stojnić je u kategoriji do 32 kg zauzela 7. mesto, a u kategoriji do 40 kg 7. mesto pripalo je takmičarki Uni Kalanj. Takmičari Petar Stupar, Nevena Vunjak i Nikola Kočiš plasirali su se među prvih 12.

Nema komentara

Ostavi odgovor

CAPTHA *