Kikindski dečji hor “Čuperak” nastupio na 13. “Mamutfestu”

Kikindski dečji hor “Čuperak” nastupio na 13. “Mamutfestu”

116
0
Deli

U sklopu obeležavanja 23. rođendana mamutice Kike i 13. po redu “Mamutfest”-a čast i privilegiju da nastupi na ovoj manifestaciji i ove godine pripala je jednom od sasvim zasluženo najboljih i najslađih muzičkih ambasadora našeg grada – dečijeg hora “Čuperak” pod dirigentskom palicom Svetlane Cece Milić.

,, Ovo je slobodno mogu da kažem, već tradicionalni koncert u sklopu “Mamutfesta”, veoma mi je drago što učestvujemo sa puno ljubavi prema jednom ovakvom festivalu i prema ovoj instituciji kao što je naš Muzej i Kika naravno, kao jedan od simbola našeg grada. Koliko to znamo i umemo da cenimo, ide u prilog i to što smo mi izvođači, a ja  autor himne posvećenoj  Kiki. Veoma smo aktivni, očekuje nas nastup i na predstojećim Danima ludaje, zatim nam dolazi Dečija Nedelja, Trka za srećnije detinjstvo i 25. oktobra 10. jubilarni internacionalni muzički festival koji je organizovan pre ravno jedne decenije“ – izjavila je Svetlana Milić za Focus Media Pro.

U sklopu ovogodišnjeg “Mamutfesta” već sutra sa početkom od 10 časova održaće se koncertić za bebe, nakon čega će se održati “Muzej – bazar ideja” u okviru kojeg će sedam Muzeja iz Srbije gostovati u našem kikindskom sa svojim radionicama,  dok će popodnevni program drugog dana “Mamutfesta” obeležiti pozorišna predstava Kruševačkog udruženja “Kulturociklin”.

Nema komentara

Ostavi odgovor

CAPTHA *