Komisija za popis bespravno izgrađenih objekata ponovo na terenu

Komisija za popis bespravno izgrađenih objekata ponovo na terenu

220
0
Deli
Foto: Pixabay

Komisija za popis bespravno izgrađenih objekata grada Kikinde prilikom terenskog rada nailazila je na objekte koje iz objektivnih razloga nije mogla da popiše, jer su bili zaključani ili u njima niko ne stanuje. Kako je i posle dostavljanja obaveštenja o potrebi da se vlasnik objekta javi, znatan broj objekata ostao nepopisan, Komisija će ponovo pokušati popis počev od 21. maja 2018. godine.

Gradska uprava Grada Kikinde moli građane čiji objekat nije popisan da popune obaveštenje za evidentiranje nezakonito izgrađenog objekta koje mogu preuzeti u prostorijama svoje Mesne zajednice ili u Uslužnom centru Gradske uprave Grada Kikinde, sto broj 7. Za sva evetualna pitanja i sugestije građani se mogu obratiti na brojeve telefona 0230/410-154 i 0230/410-226.

Komisija je u prvoj polovini 2017. godine obišla sve lokacije na teritoriji grada Kikinde gde su evidentirani bespravno izgrađeni objekti i popunila Zakonom predviđene obrasce, premerila i fotografisala predmetne objekte i uredno predala prikupljene podatke nadlenim službama. Ponovni popis organiziovan je kako bi Komisija savesno obavila svoj posao i evidentirala sve bespravno izgrađene objekte, navedeno je u saopštenju Gradske uprave Grada Kikinde.

Nema komentara

Ostavi odgovor

CAPTHA *