Koncert bugarskih muzičara ,,Two men orchestra” sutra u Muzeju

Koncert bugarskih muzičara ,,Two men orchestra” sutra u Muzeju

102
0
Deli

U svečanoj sali Muzeja, sutra, sa početkom od 19 časova u organizaciji grada Kikinde biće organizovan koncert ,,Two men orchestra” u sastavu  bugarskih muzičara Nikolaja Ivanova OM-a i Petra Jordanova. Ulaz je slobodan:

,, Imam izuzetnu čast i zadovoljstvo da pozovem našem sugrađane da sutra od 19 časova dođu u svečanu salu Muzeja i da poslušaju jedan interesantan koncert najpoznatijih bugarskih kompozitora koji sa svojim zajedničkim projektom ,,Two men orchestra” putuju po Evropi gde ga i promovišu. Kikinda se našla na mapi gradova koja će biti u prilici da posluša ova dva umetnika. Nikolai Ivanov do sada nije nikada imao koncerte u Srbiji, tako da smo izuzetno počastvovani time što će njegov prvi koncert biti upravo u Srbiji u našem gradu. U okviru prošlogodišnje manifestacije ,,Kikindsko leto”  on je bio gost našeg grada svega par sati, gde je učestvovao u jednom zajedničkom muzičkom programu, Kikinda mu se izuzetno svidela, ljudi, atmosfera i poželeo je da prvi koncert  u okviru projekta ,,Global Fusion” održi upravo u našem gradu” – izjavila je Jasmina Milankov, ispred Odseka za poslove razvoja grada.

Proslavljeni muzičar Nikolai Ivanov OM  autor izdao je do sada 25 albuma autorske muzike, autor je muzike za preko 50 filmova i piše muziku za balet.

Nema komentara

Ostavi odgovor

CAPTHA *