Košarkaši ,,Velike Kikinde” izgubili od ,,Jokera” iz Sombora

Košarkaši ,,Velike Kikinde” izgubili od ,,Jokera” iz Sombora

165
0
Deli

U okviru derbija 13. kola KK “Velika Kikinda” izgubila je utakmicu protiv liderske ekipe na tabeli ,,Joker” iz Sombora. Prvo poluvreme okončano je rezultatom 40:35(,,Joker”), a cela utakmica je završena ubedljivom pobedom gostiju rezultatom 77:64.

,,Hvala divnoj publici koja nas je bodrila, njihova podrška nam je mnogo značila, usput bih čestitao i ekipi ,,Joker”-a iz Sombora na zasluženoj pobedi, ali isto tako mislim da smo i mi pobedili, da ne bi bilo nezasluženo. Bila je jako teška, tvrda utakmica sa puno faulova, pa smo mi pokušali da nametnemo našu agresivnu igru, malo nam je više falilo do sudija, ali imali smo i mi naših šansi i prilika da dobijemo ovu utakmicu, nismo ih iskoristili igramo sa jednom mladom ekipom koju pripremamo za sledeću sezonu i za neke naredne sezone koje nas očekuju da probamo i mi da napravimo neke rezultate koje pravi i ekipa is Sombora” – istakao je Mirko Bucalo, trener K.K. ,,Velika Kikinda”.

,,Trudili smo se, dali smo sve od sebe, ekipa iz Sombora je ipak kvalitetnija i najbolji su, imaju samo jedan poraz.Trudio sam se da dam sve od sebe” – rekao je igrač K.K. “Velika Kikinda” Stefan Gulijan.

 

 

 

 

 

 

 

U okviru 14. kola narednog vikenda košarkaše ,,Velike Kikinde” očekuju utakmice u Novom Sadu.

Nema komentara

Ostavi odgovor

CAPTHA *