Mališani iz vrtića “Čuperak” pozvali Kikinđane na “Dane ludaje”, “Latte shop” najlepši...

Mališani iz vrtića “Čuperak” pozvali Kikinđane na “Dane ludaje”, “Latte shop” najlepši izlog

168
0
Deli

U narandžastoj čarobnoj kočiji, mališani iz kikindskog vrtića “Čuperak”, danas su ispred Gradske kuće, a potom i kroz kikindske ulice pozivali sve naše sugrađane da dođu i posete kikindsku manifestaciju “Dani ludaje”.

Uoči manifestacije “Dani ludaje”  lokalna samouprava po prvi put raspisala je konkurs za najlepše uređen izlog u našem gradu, a u konkurenciji od 8 izloga,  za najlepši je proglašen izlog prodavnice “Latte shop” koji se nalazi na Trgu.

– ,, Mislim da je veoma važno za sve naše sugrađane da se ceo naš grad ukrasi, i da u naredna četiri dana sve bude u znaku ludaje. Iz tog razloga, svi vlasnici radnji su se zaista potrudili da svoje izloge ukrase na najlepši mogući način plodovima jeseni, a izlog prodavnice “Latte shop” izabran je za najlepši koji je najviše upotpunjen detaljima karakterističnim za ovo godišnje doba, a pored toga može se i videti i turšija. Sva tri člana žirija su jednoglasnom odlukom odlučili da je ovo najlepši izlog, a ujedno bih apelovala i na sve naše sugrađane da ispred svojih kuća urede svoja dvorišta i bašte i da svako ko uđe u grad vidi da nam je počela manifestacija” – izjavila je Olivera Marinkov ispred Odseka za poslove razvoja grada.

– ,, Ove godine smo uzeli učešće na konkursu, na nagovor komšinice iz cvećare. Mi smo se zaista potrudili i eto, rezultati su tu. Puno nam znači što smo u jakoj konkurenciji mi izabrani za najlepši izlog, i to nam je motiv da i u budućnosti naš izlog bude uvek lepo uređen, kao i do sada” – izjavila je Jelena Maksimović, vlasnica radnje koja se bavi proizvodnjom imitacije nakita i drugih proizvoda.

Nema komentara

Ostavi odgovor

CAPTHA *