Mališani presrećni: ,, Sviđa nam se igralište, jer je sada u boji”

Mališani presrećni: ,, Sviđa nam se igralište, jer je sada u boji”

469
0
Deli

Omiljeno mesto za druženje, igru i rekreaciju, igralište u ulici Ivana Jakšića dobilo je svoju novu boju. Naime, rekonstruisane su ograde, tribine i rasveta, a naši najmlađi sugrađani, pa i oni malo stariji oduševljeni su bojom spoljne podloge koja sada podseća na fudbaski teren. Lokalna samouprava je za kompletnu adaptaciju ovog objekta izdvojila oko 900.000 dinara:

,, Dolazim ovde i po tri – četiri puta nedeljno, nekada i svaki dan i ovde često igram košarku sa prijateljima. Jako mi se dopada kako je urađena spoljna podloga terena i tribine koje su sjajno urađene, jako sam zadovoljan” – rekao je mladi Kikinđanin Rajko Popović.

,,Jako mi se sviđa kako izgleda novo igralište, najviše mi se sviđa pod kako je urađen, i mnogo volim da dolazim ovde da igram fudbal” – rekao je za Focus jedanaestogodišnji David Tot.

 

Gost našeg grada je i Stojadin Simonović iz Sivca koji je  svratio do kikindskog igrališta i za isto ima samo reči hvale:

,, Ovo je super, vidi se da postoji neko ko brine o mestu gde će deca moći da se igraju, a i za nas starije je jako lepo napravljeno, ima gde da se sedne u lepoj hladovini” – rekao je Simonović.

 

,, Mnogo mi se sviđaju nove tribine, novi koševi i nova ograda. Dolazim dva-tri puta sa svojom drugaricom Majdom da igramo košarku” – rekla nam je stidljivo Antonina Petkov, dok je njena drugarica Majda Bljeljac bila rečitija:

,, Meni je ovo sve odlično, znači ja obožavam košarku i stalno dolazim ovde da je igram, malo dođem i sa dedom, usput pokupim i drugare, pa se ljuljamo na lepo ofarbanim ljuljaškama i bude nam jako lepo“.

 

Buduće zvezde kikindskog fudbala Marko Stojanović, Jovan Popov i Dragoljub Aksentijević izjavili su da je izgled sadašnjeg sportskog terena daleko lepši, jer je, kako su rekli “sada u boji”.

 

Nema komentara

Ostavi odgovor

CAPTHA *