Mališani PU „Dragoljub Udicki“ zaplesali svoj završni predškolski ples

Mališani PU „Dragoljub Udicki“ zaplesali svoj završni predškolski ples

189
0
Deli

Na  otvorenim terenima Sportskog centra “Jezero“, mališani Predškolske ustanove „Dragoljub Udicki“ oprostili su se od svojih vaspitača i, u ritmu muzike, zaplesali  završni predškolski ples. Tako će se budući đaci prvaci, već početkom naredne školske godine, prvi put naći u školskim klupama i započeti svoje školovanje.

Ovo je svakako jedan od važnijih dana, kako u životu dece predškolaca tako i u životu njihovih roditelja, a i koleginica vaspitačica koje su uložile svoju stručnost, napor i puno ljubavi da zajedno sa roditeljima i decom završe ovu izuzetno važnu životnu fazu. Ja, kao direktor Predškolske ustanove, čestitam svojim koleginicama na uspešno obavljenom poslu, roditeljima se zahvaljujem na poverenju, a budućim prvacima želim puno sreće u daljem školovanju“ – izjavila je Svetlana Milić, direktorica Predškolske ustanove „Dragoljub Udicki”.

Danas se pozdravljamo sa 432 predškolaca. Ovo je svakako jedan od važnijih dana, kako u njihovom životu, tako i u životu njihovih roditelja, a i mojih koleginica vaspitača, koji su zajedničkim snagama uspeli da završe ovu važnu fazu u životu svakog čoveka – predškolski period, i da dovedu naše predškolce do momenta kada kreću u prvi razred i nastavljaju školovanje u nekom drugom smislu i ujedno bih iskoristila ovu priliku i svim roditeljima bih se zahvalila na poverenju koje su nam ukazali tokom prethodnih godina, deci poželela puno uspeha u daljem životu i školovanju, a koleginicama vaspitačima čestitala na uspešno obavljenom poslu“ – izjavila je Stanislava Hrnjak, predsednica Skupštine grada, i članica Gradskog veća za obrazovanje, kulturu i informisanje.

Inače, petnaestog maja ove godine, završen je upis mališana u Predškolsku ustanovu „Dragoljub Udicki“ :

Ove godine, na našu veliku radost, upisalo se 480 dece. 432 ispraćamo iz predškolske ustanove, pedesetoro više ih primamo i svakako da nam je drago zbog toga. Najveća zainteresovanost je bilo za jasleni uzrast, jer je od ukupnog broja upisane dece, njih 130 upisano samo u jaslice, što svakako govori i ide u prilog tome da je zaposlenost roditelja u našem gradu porasla. Iz tog razloga, mladi ljudi imaju potrebu za našim uslugama, i ja se nadam da ćemo do septembra meseca, početkom školske godine, tako podeliti grupe, da svima izađemo u susret“ –  zaključila je Hrnjak.

Nema komentara

Ostavi odgovor

CAPTHA *