Manifestacija “Raspust za sve” oduševila naše sugrađane

Manifestacija “Raspust za sve” oduševila naše sugrađane

122
0
Deli

Grad Kikinda po prvi put realizovala je manifestaciju “Raspust za sve” za sve osnovce, srednjoškolce i za sve naše sugrađane na gradskom trgu na koju su Kikinđani odgovorili velikim odzivom, čime se u praksi još jednom pokazalo da lokalna samouoprava itekako prati i podržava ukus publike. Tokom dvodnevnog programa Kikinđani su plesali na gradskom trgu i  uživali uz poznate jutjubere i muzičare. Čast da otvore gradsku manifestaciju imali su učenici završnih razreda kikindskih Osnovnih škola koji su plesali na Trgu sa instruktorkom plesa Mirnom Krnić iz škole plesa “Dance N Soul”. Ipak, prava euforija, cika i vriska nastala je onog trenutka kada je na binu kročila mlada i popularna jutjub zvezda An Na Lazarević koja je izvela nekoliko pesama i družila se sa svojim “pratiocima”:

,, Bilo je super, publika je jako energična, super smo komunicirali i odličan je bio nastup. Prija mi popularnost, moram da priznam da mi je veoma drago što me ljudi  ovoliko vole i kada to vidim meni je zaista puno srce” – rekla je popularna jutjuberka. Ubrzo nakon nje, po drugi put u našem gradu nastupila je i pop pevačica Sara Jovanović koja nam je rekla da se i sama seća koliko je njoj raspust značio:

,, Prva asocijacija na raspust mi je druženje, muzika, žurke i iskreno se nadam da sam ispunila očekivanja kikindske publike. Drago mi je što su i ovog puta vaši sugrađani od prve do poslednje pesme pevali sa mnom” – izjavila je pop pevačica.

Drugog dana manifestacije našim sugrađanima su srećan raspust poželeli i naš sugrađanin Nemanja Blažić Triki i njegov prijatelj Aleksandar Vesić iz Padeja koji, svojim klipovima na jutjubu obaraju rekorde:

,, Mnogo mi nedostaje što u mom gradu Kikindi fali nekog dešavanja i jako mi je drago što me je Kikinda pozvala da budem učesnik ovakve jedne manifestacije i uvek ću biti ovde za svoj grad i svoju decu i sve one koji me vole. Zato se i bavim košarkom i prenosim im sve što znam” – izjavio je naš Kikinđanin Nemanja Blažić, dok je njegov prijatelj električar  Aleksandar Vesić postao omiljen jutjuber svima onima koji se bave elektronikom:

,, Ovo je moj prvi javni nastup, i veoma mi je drago što i mene i mog prijatelja Trikija publika na jutjubu prati u ovolikom broju. Poruka mojih videa koje snimam jeste kako popraviti nešto sami u kući na najjednostavniji način” – objasnio je Vesić.

Nakon razgovora sa publikom, Triki i Vesić zaigrali su veseli basket na trgu, a potom su najboljim takmičarima uručene diplome i vaučeri u poslastičarnici “Frida”.

Ono najslađe uvek dođe na kraju. “Pinkova zvezdica” Ljuba Stanković zajedno sa svojom starijom sestrom Marinom, oduševili su naše sugrađane svojim raskošnim glasovima, a mali Ljuba je pored vanserijskog muzičkog talenta pokazao i svoje igračko umeće što je kikindsku omladinu posebno oduševilo:

,, Po prvi put sam u Kikindi, a za vaše sugrađane sam pripremio popularne pesme” – rekao nam je Ljuba, a potom se osvrnuo na  iskustva koja nosi sa snimanja pesme i spota sa  pop pevačicom Severinom za pesmu “Tutorijal” :

,, Ona je jedna predivna osoba, jedna duša, jedan anđeo koji vam ne mogu rečima opisati i bilo mi je predivno sarađivati sa njom. Svi mi bukvalno govore da sam čudo od deteta, da prelepo pevam, više mi je pun mozak šta mi sve govore. U septembru me očekuje škola, ali mi je potrebniji nov mikrofon. Klečio sam i molio mamu i tatu da me prijave na takmičenje za “Pinkove zvezdice”  i eto gde sam dostigao. Kada budem bio i stariji i sa dvadeset i sa četrdeset godina ja nikada neću odustati od pevanja i bukvalno, zauvek ću da pevam, do kraja svog života” – rekao nam je Ljuba. Ljubina sestra Marina Stanković takmičila se 2017. godine u “Pinkovim zvezdicama” gde je dogurala do polufinala i snimila svoju pesmu:

,, Bilo je predivno, pevali smo, družili se, bilo je zaista predivno. Od Ljube sam zaista očekivala veliki uspeh jer je on zaista pretalentovan, oboje smo povukli na tatu, a na mamu lepotu. Planiramo uskoro duet Ljuba i ja” – izjavila je Marina Stanković.

 

Nema komentara

Ostavi odgovor

CAPTHA *