Manifestacija “Raspust za sve” u petak i subotu na gradskom trgu

Manifestacija “Raspust za sve” u petak i subotu na gradskom trgu

138
0
Deli

Za sam kraj školske godine, Grad Kikinda po prvi put organizuje manifestaciju “Raspust za sve” kada će se 14. i 15. juna na gradskom trgu u Kikindi održati programi namenjeni osnovcima i srednjoškolcima:

,, Petak 14. jun je dan koji je rezervisan za devojčice i devojke i istog dana nas od 16:30 očekuje ples đaka osmaka, pod nazivom “Plešimo zajedno”, a nakon toga od 17 časova uslediće druženje sa poznatom jutjuberkom Anom Lazarević, a od 19 časova održaće se koncert Sare Jovanović i očekujemo veliki broj naših sugrađana na gradskom trgu. Ono što nas očekuje u subotu jeste druženje sa jutjuberima, kada će se od 15 časova sa našim sugrađanima družiti i razgovarati Nemanja Blažić Triki i Aleksandar Vesić, a od 16 časova će se održati veseli basket gde će sa našim sugrađanima ponovo družiti Nemanja Blažić, poznat po svojim igrarijama sa loptom i Aleksandar Vesić. Od 19 časova održaće se koncert “Pinkove zvezdice” Ljube Stankovića. Ovom prilikom bih pozvala sve naše sugrađane da dođu i uveličaju ovu našu prvu manifestaciju “Raspust za sve” – izjavila je Olivera Marinkov, ispred Odseka za poslove razvoja grada.

Nakon manifestacije “Raspust za sve” uskoro nam se približava i manifestacija “Kikindsko leto”,a isto će biti započeto, kao i prošle godine letnjim bioskopom u Narodnoj biblioteci “Jovan Popović” već 13. juna.

Nema komentara

Ostavi odgovor

CAPTHA *