Meštani Jugovićeve kažu da će sada imati najlepšu ulicu u Kikindi

Meštani Jugovićeve kažu da će sada imati najlepšu ulicu u Kikindi

225
0
Deli

Radovi na prvoj kompletno asfalitiranoj ulici u novoj građavinskoj sezoni prvog rejona –  Jugovićeva su u toku, i polako se privodi kraj na istim. Za asfalitiranje i radove puta dužine 750 metara lokalna samouprava izdvojila je 12,6 miliona dinara. Izvođač radova je firma “Graditelj” iz Novog Sada.  Gradska uprava je i u ovoj građavinsko sezoni nastavila sa dobrom praksom da se po planu prioriteta vrši rekonstrukcija najtežih i najlošijih ulica putne infrastrukture. Radove na uređenju ulice, obišao je i gradonačelnik Kikinde Pavle Markov:

,, Ono što smo i obećali, da ćemo u 2019. godini izvršiti kompletnu rekonstrukciju cele ulice ovih dana privodimo kraju. Ovo je vrlo važna ulica, jer jednim delom vodi  i ka gradskoj deponiji, a takođe je prolazna i što se tiče samog atara. Ulica je bila u veoma lošem stanju, ali uvažavajući sve prioritete uspeli smo da završimo i sklopimo celokupan plan za 2019. godinu. Ujedno je saniran i deo kišne kanalizacije kako bismo održali sam put što duži vremenski period. Krajnje je vreme bilo da mi ovo uradimo i izuzetno je važno da svake godine mi izvršavamo ovakve projekte, jer utiče na život svih građana koji žive ovde. Imamo višegodišnje planove i za neki naredni period za nas su prioriteti kompletne rekonstrukcije ulica, a do kraja godine ćemo objaviti jedan novi plan za narednih nekoliko godina čime ćemo doprineti da život svih nas bude daleko kvalitetniji” – izjavio je Markov.

,, Živim u ovoj ulici od kako sam se i rodio, bila je nekako skromna u ono vreme kako je rađeno. Bilo je dosta rupa, a sada mislim da će biti najlepša u Kikindi” – rekao je Radivoj Stepanov.

 

 

,, Ovde u ovoj ulici živim 53 godine. Nije bilo asfalta, sada je jako lepa, ne mogu da je prepoznam koliko su je lepo uradili. Bilo je mnogo rupa i sve je bilo polomljeno, a sada je zaista lepo urađena” – rekla je Milojka Kebić.

Nema komentara

Ostavi odgovor

CAPTHA *