Na konkursu “Zajednici zajedno” podržan projekat izgradnje igrališta u Kikindi

Na konkursu “Zajednici zajedno” podržan projekat izgradnje igrališta u Kikindi

166
0
Deli

U okviru programa kompanije NIS ”Zajednici zajedno” odobrena su sredstva u iznosu od 17 miliona dinara Udruženju građana “Kikindski forum” za postavljanje igrališta na gradskom trgu. Dobijena sredstva biće uložena u postavljanje atraktivnih sprava i konstrukcija za igru dece, odnosno kombinovana svetleća kompozija, klackalice, ljuljaške, penjalice, žičara, njihalice, gumene životinje i postavljanje bezbedne tartan podloge, sa ciljem razvoja motoričkih i socijalnih veština u zdravom i bezbednom okruženju.

U okviru programa „Zajednici zajedno 2018“ kompanija NIS podržala je ukupno 26 projekata u 12 gradova i opština širom Srbije, a ukupni fond je 114,5 miliona dinara. I ove godine, NIS je podržao projekte čiji je cilj poboljšanje kvaliteta života građana lokalnih zajednica. Odabrani projekti su iz oblasti obrazovanja, sporta, kulture, ekologije, javnog zdravlja i socijalne zaštite.

Program društvene odgovornosti „Zajednici zajedno“ jedan je od najznačajnijih projekata NIS-a koji se uspešno sprovodi već 10 godina u saradnji sa lokalnim zajednicama u Srbiji. Tokom tog perioda realizovano je preko 900 projekata vrednih više od milijardu dinara, a koji su značajno unapredili život građana u zajednicama u kojima kompanija posluje – Beograd, Novi Sad, Niš, Čačak, Pančevo, Kikinda, Zrenjanin, Kanjiža, Srbobran, Žitište i Novi Bečej. Od ove godine programu se priključio i grad Požarevac, čime je NIS nastavio da proširuje krug partnerskih zajednica u Srbiji, navedeno je u saopštenju kompanije NIS.

Nema komentara

Ostavi odgovor

CAPTHA *