Nagrađeni najistaknutiji pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Čoki

Nagrađeni najistaknutiji pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Čoki

1763
0
Deli

Opština Čoka i ove godine dodelila je prigodne poklone najzaslužnijim pripadnicima Ministarstva unutrašnjih poslova koji svoj posao obavljaju na teritoriji ove lokalne samouprave. Kako je rečeno na svečanom prijemu, nagrađivanje predstavlja odraz zahvalnosti zbog dobre saradnje i podršku radu Policijskoj stanici Čoka i Sektoru za vanredne situacije, vatrogasno-spasilačkoj jedinici.

Ovogodišnji lauerati su saobraćajni policajac Zoran Nadrljanski, vođa smene dežurne službe Željko Vajagić, policajac opšte nadležnosti Miodrag Čobanov, dok je iz redova vatrogasno-spasilačke jedinice nagrađen Zlatko Vukosavljev. Kako je objašnjeno, nagrađeni su u prethodnom periodu pokazali veliku požrtvovanost i posvećenost radu, te ostvarili izuzetne rezultate.

Prigodne poklone u vidu ručnih satova pripadnicima Ministarstva unutrašnjih poslova dodelila je predsednica Opštine Čoka Stana Đember. Obraćajući se dobitnicima, ona je istakla važnost njihovog posla. – Upravo ste vi ti koji sve probleme rešavate transparentno, koji svoje živote stavljate građanima na raspolaganju da bi oni bili bezbedni. Meni je danas posebna čast i zadovoljstvo što ćemo moći da uručimo ove prigodne poklone. Uverena sam da ste vi te poklone i zaslužili i da će vam oni biti podstrek da i dalje dobro radite svoj posao – rekla je predsednica Đember.

Načelnik Policijske stanice Čoka Željko Popović, kao i načelnik Odeljenja za vanredne situacije Dragan Berić zahvalili su se lokalnoj samoupravi jer je, kako je rečeno, prepoznala rad i trud zaposlenih. Oni su istakli zadovoljstvo zbog zajedničkih projekata koje realizuju, izražavajući nadu da će se tako nastaviti i u budućnosti.

Nema komentara

Ostavi odgovor

CAPTHA *