Najlepša na čelu kolone: Milica Sandić, đak generacije SSS “Miloš Crnjanski”

Najlepša na čelu kolone: Milica Sandić, đak generacije SSS “Miloš Crnjanski”

814
0
Deli

97 učenika SSS “Miloš Crnjanski” večeras proslavlja svoje matursko veče. Devojke su “izdominirale” u raskošnim toaletama, ali ni džentlmeni ništa manje nisu zaostajali u svojim elegantnim odelima specijalno odabranim za ovu priliku. U moru mladalačke lepote, jedan korak ispred svih, na čelu kolone, ruku pod ruku sa direktorom škole “Miloš Crnjanski” Miloradom Karanovićem  prednjačila je Milica Sandić sa medicinskog smera, koja je prema odluci Nastavničkog veća izabrana za đaka generacije. Ona je svojim uspesima na republičkim takmičenjima, angažovanju i predstavljanju škole u najboljem svetlu zasluženi nosilac ove laskave titule:

,, Za mene jeste ovo velika čast i velika titula, osećaj je jako divan. To je nešto što sam zaista mnogo želela i zaista sam se mnogo trudila da to postignem. Srednja škola jeste jedan najlepši deo života i verovatno će svima nama faliti, ali uvek ćemo se prisećati svih uspomena koje smo imali tokom školovanja. Posle kratke pauze planiram da upišem Medicinski fakultet u Novom Sadu”  – izjavila je Milica, a svoje uzbuđenje nije krio ni direktor ove obrazovne institucije:

,, Mogu da budem jako ponosan na svih 97 učenika koji su svi uspešno  maturirali, a ono što je najvažnije od svega to je da su završili jedan deo svog mladog života i otvaraju im se nove prilike za neke nove mogućnosti. Ovom prilikom bih želeo da im poručim da uspeju u životu i da nastave još bolje” – poželeo je maturantima direktor škole Milorad Karanović.

Nema komentara

Ostavi odgovor

CAPTHA *