Naredne nedelje “Obuka za početnike u poslovanju”, prijave u toku

Naredne nedelje “Obuka za početnike u poslovanju”, prijave u toku

253
0
Deli
Foto: Pixabay (ilustracija)

Dvodnevna obuka namenjena svim nezaposlenim osobama i potencijalnim preduzetnicima, pod nazivom ’”Obuka za početnike u poslovanju’’, biće održana 7. i 8. avgusta u prostorijama Regionalne Privredne Komore Severnobanatskog upravnog okruga u Kikindi. Obuku organizuju  Regionalni centar za društveno-ekonomski razvoj – Banat, Grad Kikinda i PKS – Regionalna Privredna Komora Severnobanatskog upravnog okruga iz Kikinde u cilju razvoja i jačanja konkurentnosti domaće privrede.

Prijavljeni učesnici moći će da saznaju više o motivima i osobinama preduzetnika, analizi i vrednovanju biznis ideje, vrstama i registraciji privrednih subjekata, porezima i doprinosima, potom izvorima finansiranja za početnike u poslovanju, uvodu u biznis plan.

Nakon uspešno završene obuke polaznicima će biti uručeni sertifikati, a predviđena obuka, kao i sav radni materijal koji će se koristiti u toku obuke su besplatni.

Svi zainteresovani svoje učešće mogu prijaviti kod PKS RPK Severnobanatskog upravnog okruga  na email: lidija.s.petrovic@pks.rs ili rpk.kikinda@pks.rs   ili na broj telefona 0230/401-230,  najkasnije do 06. avgusta 2018. godine.

Obuka se organizuje uz podršku Ministarstva privrede i Razvojne agencije Srbije

Nema komentara

Ostavi odgovor

CAPTHA *