Navijači Crvene zvezde Udruženja “Severni Banat” još jednom pokazali svoju humanost

Navijači Crvene zvezde Udruženja “Severni Banat” još jednom pokazali svoju humanost

147
0
Deli

Udruženje navijača Crvene zvezde “Severni Banat” broji 45 članova, a  pored odlazaka na utakmice i bodrenja svog omiljenog kluba ovo Udruženje  se od svog osnivanja pretežno bavi humanitarnim radom – akcijama  dobrovoljnog davanja krvi i raznih drugih pomoći onima kojima je to najpotrebnije. Ovog puta, na inicijativu mlađih članova ovog  Udruženja, Dečijem odeljenju kikindske Opšte bolnice donirani su  aspirator i lekovi u iznosu od 45.298 dinara  sa  humanitarne žurke održane u klubu “Pacija”:

,, Ljudi su se zaista odazvali u velikom broju i ovim putem bih se zahvalio vlasniku lokala “Pacija” Bojanu Arnušu za izdvajanje prostorija za humanitarnu žurku, kao i svim ostalim lokalnim bendovima koji su se odazvali u velikom broju. Kikinda je pokazala još jednom pokazala svoju humanost, a mi se na ovome nećemo zaustaviti, u bliskoj budućnosti imamo u planu da pomognemo i Porođajno odeljenje kikindske bolnice, tako da ćemo gledati da pomognemo našim najmlađim sugrađanima. U dogovoru sa lekarima Dečijeg odeljenja, kupili smo aspirator koji je za njih bilo deficitaran aparat,  i određene lekove koji se puno troše. Ovim putem bih pozvao i sve ostale sugrađane ako imaju bilo kakvu ideju da nam se jave, a mi ćemo se rado odazvati za bilo kakav vid humanitarnog rada” – izjavio je Vladimir Šarčević, predsednik Udruženja navijača Crvene zvezde “Severni Banat”.

,, Iskoristila bih ovu priliku da se gospodinu Šarčeviću od srca zahvalim što je u nizu njihovih humanitarnih akcija prepoznao Dečije odeljenje kikindske bolnice i što su se odlučili da ovom humanitarnom akcijom oni nama doniraju ovaj aparat koji je za nas veoma značajan. To je aparat koji mi koristimo svakodnevno, više puta u toku dana, a koji se vrši za toaletu nosa i ti se aparati  najčešće hobaju i potrebna im je i  povremena  zamena. Veoma nam znači ova donacija, a pored aparata donirani su nam i čepići za skidanje povišene telesne temperature koji se u letnjem periodu mnogo više koriste” – izjavila je doktorka Dragica Mitrić, načelnik Dečijeg odeljenja.

Nema komentara

Ostavi odgovor

CAPTHA *