Noćni turnir u malom fudbalu počinje večeras

Noćni turnir u malom fudbalu počinje večeras

170
0
Deli

Noćni turnir u malom fudbalu „Kikinda 2018“ počinje večeras, 12. jula, u dvorištu Gimnazije „Dušan Vasiljev“. Na turniru će učestvovati 15 ekipa, a ljubitelji malog fudbala moći će da bodre svoj tim u borbi do finala svako veče od 20:30 časova.

Kako najavljuje Branislav Ugrinov, portparol Noćnog turnira, posetioci mogu da očekuju još veći spektakl nego prošlog leta. – Tada smo za jedno veče okupili preko 1000 Kikinđana koji su uživali u sjajnom malom fudbalu. Bez sumnje će i ove godine biti pravi spektakl. Svi su dobrodošli da zajedno uživamo u pravom fudbalu, da se družimo, ali i budemo nagrađeni – rekao je Ugrinov i dodao da su zahvaljujući mnogobrojnim donatorima obezbeđene nagrade i za publiku.

Pored dobrog druženja i ljubavi prema fudbalu, učesnicima turnira kao dodatni motiv u borbi do prvog mesta predstavlja i nagradni novčani fond koji je ove godine i povećan. Prvoplasirana ekipa na Noćnom turniru u malom fudbalu „Kikinda 2018“ može da očekuje 250.000 dinara, druga 70.000, a osvajači trećeg mesta dobiće 30.000 dinara.

Organizator Noćnog turnira u malom fudbalu „Kikinda 2018“ je Grad Kikinda.

Nema komentara

Ostavi odgovor

CAPTHA *