Novogodišnji vašar počinje 24. decembra

Novogodišnji vašar počinje 24. decembra

243
0
Deli

Praznični duh u Kikindi i ove godine upotpuniće “Novogodišnji vašar”, koji će biti održan od 24. do 31. decembra. Svakog dana u periodu održavanja ove manifestacije, od 10:00 do 20:00 časova, na platou ispred Gradske kuće sugrađani će biti u prilici da posete prodajnu izložbu. Novina u ovogodišnjem Vašaru je to što će na osnovu sugestija izlagača prodajni prostor biti prilagođen vremenskim uslovima, odnosno obezbeđene su im kućice.

Kako je najavila Jasmina Milankov iz Odseka za poslove razvoja grada, pored prodajnog dela Novogodišnji vašar upotpuniće i muzički program. – Sugrađani će moći da uživaju u nastupima naših lokalnih izvođača, i to od 16 časova. Dva sata kasnije, na bini će ih zameniti muzički gosti iz drugih gradova. Verujemo da će svi posetioci moći da pronađu nešto za sebe na Novogodišnjem vašaru – rekla je Milankov. Ona je još podsetila i na to da je “kutija želja” postavljena do 14. decembra, pa sva deca koja nisu napisala pismo Deda MrazU mogu to još uvek da učine.

Poslednjeg dana Vašara, odnosno 31. decembra, biće organizovana tradicionalna dečija Nova godina, a tačno u ponoć početak 2019. godine označiće vatromet.

Nema komentara

Ostavi odgovor

CAPTHA *