Obeležavanje Dečje nedelje u OŠ. ,,Žarko Zrenjanin”

Obeležavanje Dečje nedelje u OŠ. ,,Žarko Zrenjanin”

92
0
Deli

I ove godine u Osnovnoj školi ,,Žarko Zrenjanin” u Kikindi, već tradicionalno se održava Dečija nedelja u okviru koje će se sve do 11. oktobra održati mini koncert učenika škole, razne radionice, sportske aktivnosti, dečija pijaca, izložba kućnih ljubimaca ali i posete budućih đaka prvaka iz vrtića Miki i Mendo:

-,, Tokom niza godina, mi održavamo tu saradnju i danas su nam bili u gostima deca iz vrtića Miki . Juče je bio koncert naših đaka koji su održali koncert ozbiljne muzike, a danas su nam u gostima bili članovi KUD ,,Gusle” sa spletom narodnih pesama i igara, a sutra idemo u posetu pozorištu “Lane” – izjavila je Miroslava Terzin, koordinatorka Dečje nedelje.

U sklopu Dečje nedelje sutra će se održati i takmičenje u šutiranju trojki i bacanju kamena s ramena, u četvrtak će se održati dečja pijaca, odbojkaška utakmica sa OŠ. ,,Vuk Karadžić” kao i turnir u video igricama. U petak u školi ,,Žarko Zrenjanin” održaće se predavanje veterinara i izložba kućnih ljubimaca kao i humanitarna žurka gde će se prikupljati sredstva za našu sugrađanku Tisu Sredojev.

Nema komentara

Ostavi odgovor

CAPTHA *