Održana audicija za nova lica modne kuće ,,Select” u Kikindi

Održana audicija za nova lica modne kuće ,,Select” u Kikindi

214
0
Deli

U prostorijama Kulturnog centra Kikinda Modna kuća ,,Select” održala je audiciju za  fotomodele i manekene u okviru predstojećih revija ,,Fashion selection“ 30. i 31. marta za decu i mlađe, a za tinejdžere i za odrasle 1. i 2. aprila  u Expo centru:

,,Bićemo u prilici da organizujemo desetak revija za decu brendova poput  ,,Dexico“,,Menda“,  a za odrasle pripremamo dizajnerske revije modnih brendova, zato su nam negde i potrebna nova lica, pošto deca i rastu, menjaju konfekcijske brojeve, tako da je to velika prilika, pošto dvadesetoro, tridesetoro dece radi jednu modnu reviju. Nema presvlačenja, sve je po jedan izlaz, rade se po četiri revije dnevno, tako da smo imali jedan lep odziv ovde kod vas, a po snimcima  ćemo videti ko ima predispozicije za bavljenje modelingom i manekenstvom, a već sutra ćemo obavestiti kandidate koji su prošli audiciju“ – rekao nam je Aleksandar, buker modne kuće ,,Select“.

,,Prijavio sam se čisto da probam nešto novo, volim da se lepo oblačim.Mislim da modno lice treba da ima karaker, da se pokaže pred svima i da nema čega da se sramoti“ – rekao nam je Marko Stojanović(19) iz Kikinde.

 

 

,,Nadam se da ću proći, prvenstveno to, a nakon toga se nadam da ćemo ostvariti neku saradnju. Mislim da svaki model treba da ima nešto u sebi kada stane ispred kamere, kada se šetamo i slikamo, da možemo nešto da pokažemo drugačije od ostalih, nesvakidašnje, neku posebnu lepotu, kako onu unutrašnju tako i spoljašnu“  – izjavila je Tijana Levnajić(22) iz Kikinde.

,, Mislim da su za ženskog modela  potrebne određene mere, autentično lice, ali i ono što dolazi iznutra – harizma, samopouzdanje. Mislim da se ne izdvajam nešto puno od ostalih  jer  mislim da je svako  lep na svoj način“ – rekla nam je mlada kikinđanka Nevena Popović.

,,Prijavio sam se ovu audiciju zato što volim da se slikam i mislim da sam fotogeničan. Mislim da je za modela potrebno da ga kamera voli, da isto tako model voli kameru, i da pokaže svima  da je to ono što voli “ – zaključio je kikinđanin Mario Šalbat.

 

 

Nema komentara

Ostavi odgovor

CAPTHA *