Održana žurka radio stanice “AS – FM” na Gradskom trgu

Održana žurka radio stanice “AS – FM” na Gradskom trgu

122
0
Deli

U okviru projekta „AS FM Summer Tour“, Kikindu su danas posetili gosti iz Novog Sada. U pitanju je mini turneja radija “AS FM” po Vojvodini koja se organizuje po četvrti put, a cilj turneje je lično upoznavanje i druženje sa svima onima koji vole da slušaju ovu radio stanicu kroz zanimljive igrice balonima, lopticama.

 „ Četvrti put smo u Kikindi. Mnogo volimo ovaj grad, koji voli da nas sluša. Sa sobom donosimo jako dobru muziku, puno dobre energije, zanimljive igrice za sve posetioce „AS FM Summer Tour-a“ i jako puno lepih i zanimljivih poklona koje su obezbedili “SP marketi” . Naša druženja obično traju oko 4 sata, uz dobre zvuke probranih hitova sa naše stanice. Družimo se i sa decom, ali  i sa starijima“, saopštila je Lana Litijuk, koordinatorka promocija radija “AS FM”.

Koordinatorka je dodala da sve one koji vole da slušaju ovu radio stanicu očekuje jedno posebno iznenađenje:

Volimo da pred prvi septembar obradujemo i olakšamo svim roditeljima budućih đaka prvaka stresni period kada deca treba da pođu u školu. Zbog toga smo pozvali frizerske salone sa teritorije cele Vojvodine da se priključe našoj akciji besplatnog šišanja đaka prvaka. Svi saloni koji učestvuju u našoj akciji istaći će poseban plakat na kome će se videti  da u periodu od 26. avgusta do 1. septembra svi budući đaci prvaci mogu besplatno da se šišaju“, objasnila je Litijuk.

Nema komentara

Ostavi odgovor

CAPTHA *