Održani treći “Dani odbojke” na gradskom Trgu u Kikindi

Održani treći “Dani odbojke” na gradskom Trgu u Kikindi

158
0
Deli

U organizaciji odbojkaškog kluba “KI-0230” danas je na kikindskom Trgu, po treći put održana sportska manifestacija “Dani odbojke u Kikindi” za decu školskog i predškolskog uzrasta. Sve selekcije kluba,200  devojčica u osam uzrasnih kategorija, od 6 godina pa naviše kroz svoju sportsku granu, pozvali su sve  sugrađane različitih  generacija na sportsku aktivnost:

,, Bitno je da svi danas zajedno ovde uživamo, da se deca međusobno takmiče i druže, da se članovi kluba međusobno predstave javnosti. Sa nama su danas sve takmičarske selekcije kluba, kao i naša velika, kvalitetna škola odbojke i cilj nam je da ujedno i najavimo odbojkašku sezonu koja sledi. Već sledeće nedelje, ono što je za nas jako bitno u toku godine jeste organizacija našeg najvećeg, 10. po redu Međunarodnog odbojkaškog turnira “Ludaja kup” koji se nalazi u sportskom delu manifestacije “Dani ludaje” , održavaće se u hali i u školskim salama 4 Osnovne škole, tako da očekujemo 1500 učesnika za oba dana turnira, u subotu ćemo imati 47 ekipa, u nedelju su tu ekipe mini odbojke i naše seniorke, tako da pozivamo sve sugrađane da posete taj turnir” – izjavila je Tamara  Radlović, trener OK “KI-0230”.

,, I ove godine ćemo se takmičiti u I Vojvođanskoj ligi kao i prošle godine, nastupamo u podmlađenom sastavu, ali mi ćemo se bez obzira na to potruditi da ispunimo očekivanja trenera i cilj nam je da uđemo u viši rang. Takođe, takmičićemo se i nastupati u kadetskoj ligi koja će početi nešto posle prvenstva gde ćemo dati svoj maksimum da budemo pri vrhu tabele. Mi se za takmičenje pripremamo više od mesec dana, ali ovo je jedna lepa manifestacija da ljudi koji nisu toliko upućeni na odbojku, da vide kako sve to funkcioniše, a ovo je samo jedan mali deo onoga što mi i inače radimo” – izjavila je prvotimac Iva Rodić.

Nema komentara

Ostavi odgovor

CAPTHA *