Održano sportsko takmičenje u Gerontološkom centru

Održano sportsko takmičenje u Gerontološkom centru

66
0
Deli

Danas je u novom domu Gerontološkog centra u Kikindi održano sportsko takmičenje u pikadu, bacanju metalnih pločica i visećih kugli u organizaciji Kluba Gerotnološkog
centra Kikinda. Cilj ovog takmičenja je prvenstveno bilo druženje korisnika Gerontološkog centra i članova kluba sa ostalim udruženjima, kako iz Kikinde, tako i iz okolnih mesta. Na takmičenju je nastupilo ukupno 13 ekipa: UP „Treće doba“ iz Iđoša, Udruženje penzionera iz Nove Crnje, „Crveni krst“ iz Mužlje, Udruženje žena iz Padeja, Udruženje penzionera iz Mužlje, OOCK MZ „Žarko Zrenjanin I“ iz Zrenjanina, zatim UP Novo Miloševo I, UP Novo Miloševo II, OUP Kikinda KUD „Sunčana jesen“, Klub GC Kikinda I, Klub GC Kikinda II, korisnici Gerontološkog Centra Kikinda i Udruženje žena iz Novih Kozaraca.

Kao domaćini, kikindski takmičari su se najbolje pokazali u disciplini bacanja metalnih pločica, iako su bili veoma uspešni i u pikadu.

Kako je navela Nataša Čubrilo, rukovodilac vaninstitucionalne zaštite u Gerontološkom centru Kikinda, ovakav vid druženja je veoma bitan za korisnike Gerontološkog centra:

 „Ovakav način druženja i manifestacije su značajni zato što se ostvaruju novi kontakti, nova poznanstva  i razmenjuju se iskustva. Time se poboljšava kvalitet života kako naših korisnika tako i i članova kluba, kao i svih starijih ljudi iz našeg grada“ – izjavila je Čubrilo.

 

 

Nema komentara

Ostavi odgovor

CAPTHA *