Ovogodišnji KOF za Kalinu, ulaznice od danas u prodaji

Ovogodišnji KOF za Kalinu, ulaznice od danas u prodaji

153
0
Deli

Kikindski omladinski festival (KOF), sedmi po redu, biće održan 20. i 21. jula u Kulturnom centru Kikinda. Tokom dvodnevnog programa u okviru ovog omladinskom festivala posetioci će moći da uživaju u zvucima poznatih muzičkih izvođača.

KOF ove godine u Kikindu dovodi poznatu novosadsku rok grupu “Obojeni program”, zrenjaninsku grupu “Overdrive”, beogradskog rege-rok muzičara Hornsman Coyote Soundsystem, zatim novosadski bend Josip A Lisac (JAL). Publika će moći da uživa i u zvucima elekrtonske grupe “Milinija”, koju čine nekadašnji članovi popularnih bendova jugoslovenske rok scene, ali i hitovima dižejeva “Goldman&Furashi”, Rahmanee i Gigatron Selecta. Kikindski dečiji hor “Čuperak”, koji će pevati poznate rok pesme, otvoriće KOF u petak, 21. jula, u 20:00 časova.

Ulaznice za ovogodišnji KOF u prodaji su od danas, 6. jula u Rakija baru “Biblioteka”, koji se nalazi na uglu Dositejeve i gradskog trga. Kako je KOF festival humanitranog karaktera, ovog puta sav prikupljeni novac od prodaje ulaznice biće usmeren na lečenje petogodišnje Kaline iz Kikinde. Cena ulazinice za prvi dan Festivala iznosi 200 dinara, dok je za ulaznicu drugog dana potrebno izdvojiti 250 dinara.

Omladinski muzički festival KOF organizuje se od 2012. godine i do sada je ugostio mnoga dobro poznata imena alternativne muzičke scene, kao i još uvek neafirmisane bendove. Festival od početka ima humanitarni karakter i novac prikupljen od prodaje ulaznice usmerava se kome je trenuto najpotrebniji.

Kikindski omladinski festival organizuje se uz podršku Grada Kikinde, Kancelarije za Mlade, Kulturnog centra.

Nema komentara

Ostavi odgovor

CAPTHA *